Bouwers van constructief resultaat.
Menu

Wat wij doen

Turnkey bouw 

Het team van CNSTRCT is ook als een vis in het water als het gaat om de totaalrealisatie van uw vastgoed, van tekening naar turnkey oplevering. Wij nemen u alle zorg uit handen als het gaat om het coördineren, aansturen en controleren van het bouwproject. Kunt u zich mooi richten op dingen die voor u belangrijk zijn.

Hoe dat uitpakt? Werp een blik op onze projecten.

 

RETAIL – onze 3 bouwstenen voor uw retailsucces

Slimmer, beter, sneller

Als geen ander weten wij wat bouwen voor de retail inhoudt: soms ruime en soms beperkte budgetten, maar altijd moet het morgen klaar zijn. Wij zijn in staat om u te helpen uw wensen te vertalen naar een technisch programma van eisen: maakbaar en betaalbaar. Daarbij staan winkelbeleving, budget, kwaliteit en planning centraal. Door slimme oplossingen kunnen wij winkels en winkelcentra bouwen die het verschil maken. Altijd met een deadlinegarantie en de kortst mogelijke doorlooptijd.

Grip op het proces

In bouwen voor de retail pakken we zowel nieuwbouw, verbouw, revitalisatie als onderhoud van winkelpanden en winkelcentra op. In onze fullservice van A tot Beyond nemen wij u aan de hand door het hele voorbereidings- en realisatieproces. En wat voor ons vanzelfsprekend is: de oplevering is altijd binnen de afgesproken planning, kwaliteit, budget en het bouwbesluit.

Kennis van winkelbeleving

Bij CNSTRCT zijn wij ervan overtuigd dat de fysieke winkel en online hand in hand gaan. Daarbij is de aantrekkingskracht van uw fysieke winkel essentieel. Wij blijven ook na de bouw uw winkelbeleving monitoren en doen desgewenst pro-actief suggesties om die te verbeteren. Met oog voor detail en kennis van retail kunnen wij u helpen het verschil te maken. Leve de fysieke winkel(centra)!

OFFICES & LEISURE

Wij werken niet voor, maar mét u als opdrachtgever. Aan de afbouw en interieurbouw van inrichtingsprojecten die ruimtes karakter, werkomgevingen nieuw elan geven en uw vastgoed upgraden. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, revitalisatie en transformatie, wij hebben altijd de betaalbare en duurzame interieuroplossing voor uw wensen.

Samen bouwen we aan innovatieve interieurs

 

top
error: Beveiligde content