Delivery
2022
Client
McDonald's
Sector
Kantoren
&
Services
Fit Out
&
Interieur
Location
Utrecht
Project info

Na 23 weken heeft CNSTRCT in samenwerking met verschillende partijen het nieuwe hoofdkantoor van McDonald's Nederland in Utrecht opgeleverd.

Overleg in een Happy Meal

Het nieuwe hoofdkantoor van McDonald's is gelegen op de dertiende en veertiende verdieping van Central Park, boven de stadstuin, met een totale oppervlakte van bijna 2900 vierkante meter.

De verschillende inspirerende ruimtes zijn voorzien van maatwerk meubilair door onze interieurafdeling. Dit meubilair is ontworpen met een knipoog naar de historie van McDonald's; overlegruimtes in de vorm van een Happy Meal, de bekende, grote, gele bogen uit Corian en de historie tijdslijn op de wand.

Het nieuwe hoofdkantoor is de centrale ontmoetingsplek voor alle franchisenemers, leveranciers en andere relaties. Daarnaast fungeert het kantoor als trainingslocatie van de McDonald’s Academy, de interne opleiding voor managers van de McDonald’s restaurants.

Het meubilair van het oude hoofdkantoor van McDonald’s in Amsterdam is grotendeels gedoneerd aan verschillende Ronald McDonald Huizen van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

WIJ HELPEN U GRAAG!